Om företaget

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2004 och ingår sedan 2015 i ANSI Group AB. Annika har en gedigen bakgrund och mycket erfarenhet från träning. Hon har utövat olika idrotter på elitnivå, tränat landslag i Vattenskidor och Softboll samt varit idrottslärare och hälsocoach.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet samt PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm. Vidare har hon arbetat i flera år som idrottslärare och sjukgymnast samt även drivit företag i viktminskningsbranchen.

Just nu studerar Annika på Masterprogrammet i idrottsvetenskap, med inriktning på fysisk aktivitet och hälsa, vid GiH. Intentionen är att doktorera och därefter forska i ämnet.

Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation avseende ålder, vikt, skador, familj, arbete, motivation mm och som du kan utöva hemma, i båten, i husvagnen, på landet, på utlandsresan mm.

PT Hemma kommer hem till dig istället för tvärtom!

Vi jobbar i Norra Stockholm och utgår från Skärgårdsstad i Åkersberga.

Företaget innehar F-skatt.