Referenser

Birger och Birgitta ser regelbunden träning som en viktig hälsofråga!

– Att stödja hälsan genom regelbunden träning av styrka och rörlighet är ett viktigt beslut som påverkar oss positivt och som har stor betydelse i vardagen. Annika ger oss enkla och fungerande övningar som kan utföras utan träningsredskap, när som helst på dagen och som dessutom är roliga!

– Vi har svårt att hinna till ett gym flera gånger i veckan så för oss är det verkligen en kick att ha en personlig tränare som kommer hem till oss istället för tvärtom!

Ulrika och Ami

Vi ville träna ute och tillsammans med våra hundar. Annika lade upp styrke- och löparprogram med successivt ökande belastning. Idag har vi förbättrat oss i både löpning och styrka och vi har även hittat motivationen att fortsätta träna. Med Annikas och PT Hemmas hjälp blev träningen verkligen av och det var dessutom roligt!

Marlies
Bästa coachen ever. Gick ner 26 kg för 4 år sedan och lyckats behålla vikten 🎈 😍. Vi körde träning hemma medan bebisen kröp runt. Det gick hur bra som helst.

Ann-Charlotte
Bästa tränaren jag kan tänka mig!!!!!!!

Karin
Absolut den bästa träningen för mig, perfekt anpassad o härligt att kunna träna utomhus. Äntligen i bättre form trots krämpor. Underbart med stor kunskap!